Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Μπάλιου Ιλιάννα | Συνεργείο Καθαρισμού Παγκράτι Αττική
 
 
 
 
Μπάλιου Ιλιάννα
Συνεργείο Καθαρισμού Παγκράτι

Ο καθαρισμός κτιρίων δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί τεχνογνωσία, εμπειρία, ακριβή προγραμματισμό και συνέπεια. Επικοινωνήστε μαζί μας και επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές μας αλλά και από την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.  Εξυπηρετούμε Ζωγράφου, Βύρωνας, Δάφνη, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος και την Αργυρούπολη. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΛΙΟΥ ΙΛΙΑΝΝΑ” η οποία βρίσκεται στο Παγκράτι Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με καθαρισμούς κτιρίων ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας πάντα και σε κάθε πελάτη, υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό που δίνει ιδιαίτερη σημασία στο χώρο σας, αλλά και στα προσωπικά σας αντικείμενα. Έτσι, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας, χωρίς φθορές ή ζημιές...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Το συνεργείο καθαρισμού μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό που με την πείρα και την τεχνογνωσία του μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό του χώρου σας.
 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ταυτόχρονα όμως μπορούν να σας εξασφαλίσουν την άψογη καθαριότητα του χώρου σας.
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την καθαριότητα του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε τον αρχικό καθαρισμό, τον τακτικό καθαρισμό και το γενικό καθαρισμό κτιρίων στο Παγκράτι και τις γύρω περιοχές.
 
 
 
 
 

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μας, αναλαμβάνει αρχικούς, τακτικούς και γενικούς καθαρισμούς σε:
Οικίες, Πολυκατοικίες, Γραφεία, Επιχειρήσεις, Καταστήματα, Φροντιστήρια, Γυμναστήρια, Σχολεία, Δημόσια κτίρια, Τράπεζες,  Χώρους εργασίας, Ιατρεία και κάθε κτίριο στο Παγκράτι, στου Ζωγράφου, στο Βύρωνας, στη Δάφνη, στη Καλλιθέα, στη Νέα Σμύρνη, στον Άγιος Δημήτριος, στην Ηλιούπολη, στην Αγία Παρασκευή, στο Χαλάνδρι, στο Παλαιό Φάληρο, στον Άλιμο, στην Αργυρούπολη και τις γύρω περιοχές.


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ   ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ