Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
 
 
 
 
ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
Μπάλιου Ιλιάννα | Συνεργείο Καθαρισμού Παγκράτι Αττική

  210 7520631
 
 
 
 Ο αρχικός καθαρισμός είναι ίσως από τα πιο απαιτητικά ήδη καθαρισμού ο οποίος περιλαμβάνει όλες εκείνες τις εργασίες που θα κάνουν τον χώρο σας σαν καινούργιο μετά από ανακαίνιση, μετακόμιση ή για νεόδμητα κτίρια και πολυκατοικίες. Οι εργασίες καθαρισμού σε αυτή την περίπτωση απαιτούν ειδικό χειρισμό αλλά και ειδικά μηχανήματα, εξοπλισμό και υλικά. 

Εάν μετακομίζετε και θέλετε να καθαριστεί ο νέος σας χώρος, εάν ολοκληρώθηκαν οι οικοδομικές εργασίες στο σπίτι σας και χρειάζεται καθάρισμα ή θέλετε να καθαρίσουμε το σπίτι σας μετά από κάποια ανακαίνιση και δεν έχετε χρόνο, η επιχείρησή μας “ΜΠΑΛΙΟΥ ΙΛΙΑΝΝΑ” η οποία βρίσκεται στο Παγκράτι Αττικής, είναι σε θέση να αναλάβει αυτήν την αποστολή και να κάνει τον χώρο σας να αστράφτει.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, αποτελεσματικά απορρυπαντικά καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορουμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας τον άψογο αρχικό καθαρισμό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
 


ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

άψογες υπηρεσίες καθαρισμού σε όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του κτιρίου όπως δάπεδα, τζάμια και καθαρισμός γυάλινων επιφανειών, μπαλκόνια, πόρτες, αντικείμενα, κλιμακοστάσια, ανελκυστήρες, αποθήκες κλπ.

Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό αρχικούς καθαρισμούς σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, σε οικίες, πολυκατοικίες, γραφεία, εταιρείες, ξενοδοχεία, καφετέριες, αποθήκες, καταστήματα και σε κάθε κτίριο, εξυπηρετώντας το Παγκράτι και τις γύρω περιοχές.

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του καθαρισμού κάθε χώρου μπορούμε κυριολεκτικά να σας λύσουμε τα χέρια προσφέροντάς το τέλειο αποτέλεσμα που χρειάζεστε.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την καθαριότητα του χώρου σας, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.