Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
 
ΜΠΑΛΙΟΥ ΙΛΙΑΝΝΑ
Συνεργείο Καθαρισμού Παγκράτι Αττική

  210 7520631
 
 
 
 Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΛΙΟΥ ΙΛΙΑΝΝΑ” η οποία βρίσκεται στο Παγκράτι Αττικής, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με καθαρισμούς κτιρίων ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας πάντα και σε κάθε πελάτη, υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό που δίνει ιδιαίτερη σημασία στο χώρο σας, αλλά και στα προσωπικά σας αντικείμενα. Έτσι, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας, χωρίς φθορές ή ζημιές.

Διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε εξελιγμένα μηχανήματα, ενώ δεν παύουμε ποτέ να αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η εξέλιξη στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού. Για όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα, φιλικά προς τα κατοικία και των άνθρωπο, αλλά και ικανά να  προσφέρουν άψογους καθαρισμούς.
 
 
 
 


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Οι υπηρεσίες καθαρισμού που σας προσφέρει το συνεργείο καθαρισμού μας έχουν μεγάλη γκάμα, ενώ προσπαθούμε συνεχώς να αναπτυσσόμαστε προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα πλούσιο πακέτο υπηρεσιών καθαρισμού οικιών και επαγγελματικών χώρων στο Παγκράτι και σε όλη την Αττική.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των επαγγελματικών καθαρισμών, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Παγκράτι και σε όλη την Αττική, έχοντας ως βασικές αρχές τον σεβασμό και την συνέπεια απέναντι σε κάθε πελάτη καθώς και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος του συνεργείου καθαρισμού μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με συνέπεια και αξιοπιστία, εξασφαλίζοντάς σας ένα άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την καθαριότητα του χώρου σας, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.